2 Ιουν 2011

Όχι τα κόμματα και οι παρατάξεις στις συγκεντρώσεις!

Γίνετε μεγάλη προσπάθεια να φιμωθεί το μεγάλο κίνημα που έχει ξεσπάσει από τον απλό λαό.

Τα κόμματα και οι παρατάξεις προσπαθούν να χρωματίσουν τις συγκεντρώσεις και να πάρουν μερίδιο προβολής αλλα και για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ολη τη προσπάθεια. Γνωρίζουμε όλοι, ότι όλες οι παρατάξεις,κόμματα, ομάδες εργασίας/συνδικάτα(ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΕΣΗΕΑ) είναι μέσα στο σύστημα. Γιατί κύριοι δε προβάλετε καθόλου τις συγκεντρώσεις; Γιατί αφιερώνετε τόσο λίγο χρόνο στα δελτία σας; Γιατί αναφέρεστε σε τρίτο πρόσωπο(“οι αγανακτισμένοι της Ελλάδας,κτλ κτλ)..; Εσείς δεν είστε αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση; Φυσικά και ΔΕΝ είστε. Εσείς είστε οι βολεμένοι! Κάθε κανάλι αντιπροσωπεύει και ένα κόμμα και όλα μαζί καλύπτουν το κυβερνών. Όχι κύριοι. Όλοι θα κρεμαστούν τώρα. Φτάνει η ανοχή.
Έξω τα κόμματα από τις συγκεντρώσεις. Έξω τα συνδικάτα. Έξω οι χρωματισμοί. Θέλουμε οικογένειες στις συγκεντρώσεις, ανθρώπους που έχουν νιώσει την αδικία της κοινωνίας. Άνθρωπους που δεν αντέχουν άλλο δούλεμα. Άνθρωπους που δεν είναι Αμερικανάκια.
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.
Δε θέλουν το καλό της Ελλάδας. Θέλουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο των ξένων:
Πλήρη καταστροφή της χώρας και ξεπούλημα έξω ώστε να εμφανιστούν αυτοί ως μεσσίες και να κάνουν την Ελλάδα ένα παράδεισο – όπως θα έπρεπε να είναι από τους ίδιους τους Έλληνες όμως! Δε θέλουμε ξένα χέρια σε εμάς.
Δε δίνουμε τα πετρέλαιά μας, δε μοιράζουμε το τουρισμό μας, δε συν-διαχειριζόμαστε τη θαλάσσια γεωγραφική θέση μας.

Δημοσίευση : http://aganaktismenoi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to telos epoxhs eftase, den yparxei ayrio, ola edo teleionoun,